REZERVIRAJ
RASPOLOŽIVOST I CIJENE

Aktivnosti

VOŽNJA QUADOVIMA

Za sve ljubitelje adrenalina tu su organizirane ture vožnje Quadovima kroz nepregledne šume Gorskog Kotara. Off-road, zelenilo šuma , svježi zrak u plućima i 30ak km makadama. Sve što trebate izdvojiti je vrijeme i volju. Profesionalna ekipa u Skradu pobrinut će se za sve ostalo.

RAFTING

U predivnom gornjem dijelu gorskog toka rijeke Kupe ona je još uvijek divlja i neukroćena... čista, svježa i kristalno bistra. Ovdje gdje se život odvija u harmoniji i skladu s prirodom priuštite si užitak rafting, kanu/kayak safari i canyoning avanture. Oslobodite se stresa radne svakodnevnice, ispunite energijom svoj duh i tijelo i uživajte u nezaboravnim avanturama gorskog toka.

Posjeti stranicu

BICIKLIZAM

Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo za uživanje u ljepotama prirode. Želite li samo iznajmiti bicikle kako biste na dva kotača upoznali ljepote Goranskog kraja ili pak želite biti vođeni kroz biciklističke ture od strane profesionalaca kontaktirajte Alpirent iz Fužina. Uz najavu minimalno 24 sata ranije bicikli se mogu dostaviti u Green Hill**** Vama na korištenje.

IZLETI I PLANINARENJE

Lynx and Fox sebe nazivaju malom agencijom s velikim srcem, a smješteni u najvišem gradu u Hrvatskoj (Delnice). Odvesti će Vas u šetnju na izvor rijeke Kupe, planiranje na Risnjak ili pak na jednu od predivnih skrivenih Goranskih staza. Obilasci na koje se možete prijaviti su dostupni svaki vikend na raznim zanimljivim lokacijama, a privatne obilaske za vas, vašu grupu ili tvrtku organiziraju na upit.

Posjeti stranicu

KAUBOJSKI GRADIĆ
ROSWELL – WINETOU

Roswell je nastao za potrebe snimanja filmske trilogije o slavnom indijanskom poglavici Winnetouu. Roswell nudi sve ono što su osvajači Divljeg Zapada morali imati – veliku željezničku drvenu konstrukciju, kovačnicu, pojilo za konje , banku, saloon, pivovaru, ured za poštu i telegraf, trgovinu, toranj za vodu, malu pilanu i naravno šerifov ured. Posjetite ga i postanite pravi kauboj barem na jedan dan!

IZLETIŠTE ŠUMSKA BAJKA– LIČ

Izletište Šumska bajka nalazi se u Liču, u predivnom šumskom predjelu, udaljenom svega 4 km od centra Fužina. Izletište ima edukativni karakter. Atrakcija izletišta je obilazak gatera sa šumskim životinjama (srne i veprovi), a pažnju će zasigurno privući likovi iz bajki izrađeni od drva. U ponudi izletišta nalaze se sadržaji primjereni svim dobnim skupinama. Odrasli mogu uživati u odmoru i druženju uz mjesta za roštilj, a djeca u mnogobrojnim zabavnim sadržajima poput ljuljački, klackalica, tobogana, trampolina, te kućicama namijenjenim za igru i promatranje životinja. Veliki prostor omogućuje organizaciju raznih igara na otvorenom

Top crossmenu